Ferieleilighet

www.hybelkaninen.no

Studenthybler i Kristiansand

Ferieleilighet Tobienborg Tun

Tobienborg Tun består av 16 leiligheter, som alle er like, og på ca 70 kvm. Leilighetene består av bad med dusj/wc, 3 romslige soverom, felles stue, kjøkken og en bod til bortsetting. Tobienborg Tun ligger meget sentralt, med kort avstand til sentrum,strender og flotte turområder. God bussforbindelse og gratis parkeringsplass er der også.

 

Et frodig grønt tun skaper rammen for et godt sosialt miljø, her kan dere dra flere familier på ferie og de små leker trygt på lekeplassen som er skjermet for trafikk. Tobienborg Tun er bygget på 3 mål tomt, med grønn plen, trær, fruktbusker og blomster som kjennetegn. Alle bad er flislagt, samt senger, møbler likn er helt eller delvis skiftet de senere år.

 

Hver leilighet har følgende soveplasser:

- Soverom 1: 2 stk rammemadrasser (90cm) som enten kan settes sammen til dobbeltseng, eller 2 enkle.

- Soverom 2: 2 stk rammemadrasser (90cm) som enten kan settes sammen til dobbeltseng, eller 2 enkle.

- Soverom 3: Køyeseng, plass til 2 i underkøye, og 1 person i overkøye.

- Det er i tilegg utbrettbar reiseseng i leiligheten som kan plasseres i stue/soverom.

 

Alle leilighetene våre er møblert med alt av kopper og kar, gryter, kaffetrakter, TV, dyner og puter etc for at dere skal komme til "dekket bord". Her trenger dere ikke ta med dere noenting med unntak av håndklær og sengetøy. Også dette kan dere leie av oss om ønskelig. Vi har også barnesenger og barnestoler til fri benyttelse om de er ledig. Dersom du sender oss tekstmelding eller ringer oss på morgenen ankomstdagen, så kan vi sjekke tilgjengelighet og evt sette inn i leiligheten.

 

Ja - på tunet har vi vaskemaskiner og tørketrommel. Du slipper å dra med deg skittentøy hjem. Vaskeriet er myntbasert, slik at det koster 10,- kroner for vaskemaskin, og 10,- for tørketrommel.

 

 

Priser Tobienborg Tun

Priser Tobienborg Tun for sommeren 2012.

10.06-01.07

2 netter 3 000 kr

3 netter 4 400 kr

4 netter 5 600 kr

5 netter 7 000 kr

6 netter 8 400 kr

En uke 9 800 kr

 

01.07.-01.08.

2 netter 4 000 kr

3 netter 5 400 kr

4 netter 7 200 kr

5 netter 8 500 kr

6 netter 9 600 kr

En uke 11 200 kr

 

01.08.- 08.08.

2 netter 3 000 kr

3 netter 4 400 kr

4 netter 5 600 kr

5 netter 7 000 kr

6 netter 8 400 kr

En uke 9 800 kr

 

 

Utleie sengetøy pakker, bestående av: klut, pute og dynetrek, 1 lite og 1 stort hånkle. 120,- kr. pr. sett.

 

Utvask: 600,- kr. Søppel må da fjernes.

 

Det gis 5% rabatt ved bestilling før 15. Mars.

 

 

 

 

 

Veibeskrivelse/informasjon Tobienborg Tun

 

Tobienborg Tun info

 

Etter bestilling vil dere få tilsendt giro for innbetaling, samt veibeskrivelse og annet info. Under finner du relevant info som du også vil få tilsendt.

OBS: På giroen/bestillingsbekreftelsen står leilighetsnummeret dere skal bo i, dette må dere medbringe for deres egen del slik at dere vet hvilken leilighet dere skal i.

 

MERK:

forfall på giroen er 1. Mai. Etter dette påberoper vi oss retten til å kanselere bestillingen/reservasjonen din uten ytterligere varsel. Dette gjelder ikke bestillinger gjort etter 15. April da de har senere forfall på giro. For bestillinger etter 15. Mai, så tar vi kun kontantbetaling ved ankomst. Vi tar dessverre ikke kort.

 

Barnestoler/senger:

Vi har 6 barnestoler, og 6 barnesenger fordelt på 16 leiligheter til gratis utlån. Dette står utplassert på felles vaskerom i enden av bygg 3.. Dessverre kan vi ikke garantere at utstyret er ledig. Vi setter pris på om man setter senger/stoler på plass på vaskerommet ved avreise. Dersom du ønsker å sjekke om barneseng/stol er tilgjengelig for utlån så kan du sende melding til oss på tlf 97 47 37 27 på ankomstdagen, så vil vi svare deg så snart vi har sjekket tilgjengelighet. Det er ikke mulig å reservere utstyret før ankomstdagen.

 

Vaskerom:

I enden av bygg 3, nærmest parkeringsplassen finner du vaskerommet vårt, hvor du kan vaske og tørke klær. 10,- kr i myntinnkast pr. maskin.

 

 

Ved avreise:

 

Rengjøring:

Det er mulig å bestille utvask av leiligheten, for kr. 550,- Dette vil måtte bestilles spesifikt og etter avtale på tlf 97 47 37 27 eller mail: feriesorlandet@broadpark.no

 

Rengjør leiligheten som du selv ville overtatt den. Evt manglende utvask vil bli etterfakturert.

 

Evt leid sengetøy må tas av og samles, legges utenfor døra til leiligheten.

 

Søppel legges i grå søppeldunker på p-plass.

 

Flasker med pant legges i grønn søppeldunk.

 

Sjekk av leiligheten:

Gå nøye igjennom leiligheten og sjekk at dere har fått med dere alle personlige eiendeler.

Lås døren

 

Gi oss gjerne beskjed dersom bestikk, lypærer likn mangler. Uhell skjer, og har du knust et glass vil vi gjerne vite om det slik at vi kan sette inn nytt uten kostnad for deg.

 

Nøkkel:

Legges i hvit postkasse på parkeringsplassen ved avreise.

 

Ankomst:

Leiligheten skal være klar fra kl 15.00 på ankomst dagen. Nøkler vil dere finne i postkasse på leiestedet merket med leilighetsnummeret. I postkassen vil dere finne konvolutt med deres navn på.

 

 

 

 

 

Veibeskrivelse:

 

Fra Østlandet:

 

Følg E18 mot Kristiansand. Når dere kommer til bomstasjon inn til sentrum så må dere holde høyre, ta av like etter bomstasjon, skiltet mot Lund Ø/Universitet. I første rundkjøring tar dere så til venstre mot Lund Ø/Oslo. Følg så veien så dere kommer over på andre siden av E18. I neste rundkjøring tar dere til høyre, skiltet mot Lund Ø/Roligheden. Følg så veien ca 400 meter, ta til høyre ved Tippekiosk/Rikstotokiosk, skiltet mot Badmintonsenteret. Følg så veien naturlig til høyre, og kjør deretter mot stor grå hall lenger fremme. Ta så til venstre opp Kongsgård Allè. Deretter skal dere første vei til høyre, St. Olavs vei. Følg så veien til dere ser Tobienborg Plantasjen Plantemarked. Like før Plantasjen skal dere til høyre, ned Sleipnersvei. I Sleipnersvei skal dere litt ned bakken, og deretter første vei til venstre inn i Sigynsvei. Dere har nå Tobienborg Tun på venstre side.

 

 

Fra Vestlandet:

 

Følg E39/E18 gjennom byen, gjennom Baneheia tunellen og Oddernes tunellen (dobbeltfeltede tuneller) I enden av Oddernes tunellen skal dere av til høyre. I rundkjøringen deretter skal dere mot Lund Ø/Roligheden. Følg så veien ca 400 meter, ta til høyre ved Tippekiosk/Rikstotkiosk, skiltet mot Badmintonsenteret. Følg så veien naturlig til høyre, og kjør deretter mot stor grå hall lenger fremme. Ta så til venstre opp Kongsgård Allè. Deretter skal dere første vei til høyre, St. Olavs vei. Følg så veien til dere ser Tobienborg Plantasjen Plantemarked. Like før Plantasjen skal dere til høyre, ned Sleipnersvei. I Sleipnersvei skal dere litt ned bakken, og deretter første vei til venstre inn i Sigynsvei. Dere har nå Tobienborg Tun på venstre side.

 

Copyright © Real Estatia AS